Portolio item

Daar gaan we voor!

Er komt een avonturenwinkel in het centrum, speciaal voor jongens en meiden die lachen om gevaar! Er wordt een winkel gebouwd, er wordt personeel geselecteerd en het winnende lot wordt getrokken. De hoofdprijs is een cheque voor een gratis avonturenreis, voor het hele gezin! Daar ga je voor!  Daar gaan we voor is geschikt voor alle leeftijden v.a. 4 jaar. Met veel interactie, veel muziek, veel humor en heel veel verrassingen. Want het grootste avontuur is om samen met Jezus op weg te zijn.

Publiek en praktijk

Publiek: Kinderen 4-12 jaar (basisschool) en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling.

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is meestal wel mooier.

Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard).

Podium en stoelen: Bij voorkeur speelvlak op een benaderbaar podium. Bij voorkeur met een looppad midden in de zaal.

Opbouwtijd: Rond de 45 minuten

Duur: 60 minuten of naar wens langer of korter.

Afmetingen benodigde speelruimte: (h x b x d) min. 2.00 x 5.00 x 2.00 meter

Prijs: Eur 400,-. Daar Gaan We Voor en Waar Het Om Draait op dezelfde dag en dezelfde locatie: Eur 600,-

 

Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit.

 

Herders en Schaapjes

Herders & Schaapjes is een vrolijk, vriendelijk en feestelijk gebeuren!

Het is een voorstelling met poppenkast, meespeel theater, voorlezen, liedjes met bewegingen en... voor de kinderen (en wie weet ook volwassenen) een schaapje dat ze tijdens de voorstelling vast mogen houden. Herhaling, rijm en de muziek met klokkenspel en Array Mbira maken het heerlijk om mee te doen en het geheel intens te beleven.

De poppenkast en het meespeel theater volgen het prentenboek Ziggy is zoek.

Deze voorstelling is goed geschikt om thematisch gebruikt te worden. Bijvoorbeeld in de kerstperiode, of bij het Loofhuttenfeest. 

Alle herdertjes willen wel op stap met 100 donszachte lieve schaapjes.

Publiek en praktijk

Publiek Kinderen 1 à 2 tot 5 à 6 jaar; en natuurlijk (groot-)ouders en andere belangstellenden. 

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is bij deze voorstelling zeker mooier. Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Podium en stoelen: Bij voorkeur speelvlak op zaalniveau en 'stoel'opstelling met een middenpad. Kleine kinderen zitten ook graag op kussens of bankjes 😉 Opbouwtijd: Afhankelijk van de locatie en het programma zo'n 60 minuten Duur: 30 minuten - of op aanvraag korter of langer Afmetingen benodigde speelruimte (h x b x d): min. 2.00 x 5.00 x 2.00 meter Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit. Prijs: 300 Euro all-in.

 

Jan Klaassen en Katrijn

Jan Klaassen en Katrijn beleven altijd wat. En iedereen weet dat ze heel veel van elkaar houden, want dat is ook zo. En dat ze hele leuke grappen vertellen, want dat is ook zo. En dat ze veel van dieren houden, want dat is ook zo.

En dat ze zich altijd heel netjes gedragen als er kinderen in het publiek zijn.. 

   

En dan begrijpen jullie meteen dat ze nooit domme dingen doen en het altijd met elkaar eens zijn. Ook al is het konijntje per ongeluk eh... plat geworden. Oei, komt dat nog wel goed?  Heeft iemand van de kinderen daarvoor nog een goed idee? Misschien heel gezond eten? Dat is altijd goed! En lieve woorden en........ Nou ja, in ieder geval veel plezier met Jan Klaassen en Katrijn!

Publiek en praktijk

Publiek: Kinderen 3-9 jaar en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling.

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is meestal wel mooier.

Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard).

Podium en stoelen: In kameromgeving bij voorkeur speelvlak op grondniveau.

Opbouwtijd: 30-45 minuten

Duur: 30 minuten of in overleg korter of langer

Afmetingen: benodigde speelruimte (h x b x d) min. 2.00 x 2.00 x 1.50 meter

Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit.

Prijs: 300 Euro all-in

Veilig is dat ik kijk

Speciaal voor jonge kinderen een voorstelling over veilig verkeer. 

25 Minuten vol met humor, muziek en verrassende effecten.

De boodschap is helder: Ik kijk, kijk, kijk.

Publiek en praktijk

Publiek: Kinderen 3-9 jaar en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling. Het verhaal is kort en bekend en daardoor aantrekkelijk voor mensen van elke leeftijd! Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is meestal wel mooier. Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Podium en stoelen:  Bij voorkeur speelvlak op grondniveau. Opbouwtijd: 30-40 minuten Duur: 25 minuten  Afmetingen: benodigde speelruimte (h x b x d) min. 2.00 x 5.50 x 2.50 meter Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit. Prijs: 300 Euro all-in. Meerdere keren in hetzelfde dagdeel op dezelfde locatie: Eur 400,-