Herders en Schaapjes

Herders & Schaapjes is een vrolijk, vriendelijk en feestelijk gebeuren!

Het is een voorstelling met poppenkast, meespeel theater, voorlezen, liedjes met bewegingen en... voor de kinderen (en wie weet ook volwassenen) een schaapje dat ze tijdens de voorstelling vast mogen houden. Herhaling, rijm en de muziek met klokkenspel en Array Mbira maken het heerlijk om mee te doen en het geheel intens te beleven.

De poppenkast en het meespeel theater volgen het prentenboek Ziggy is zoek.

Deze voorstelling is goed geschikt om thematisch gebruikt te worden. Bijvoorbeeld in de kerstperiode, of bij het Loofhuttenfeest. 

Alle herdertjes willen wel op stap met 100 donszachte lieve schaapjes.

Publiek en praktijk

Publiek Kinderen 1 à 2 tot 5 à 6 jaar; en natuurlijk (groot-)ouders en andere belangstellenden. 

Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is bij deze voorstelling zeker mooier. Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Podium en stoelen: Bij voorkeur speelvlak op zaalniveau en 'stoel'opstelling met een middenpad. Kleine kinderen zitten ook graag op kussens of bankjes 😉 Opbouwtijd: Afhankelijk van de locatie en het programma zo'n 60 minuten Duur: 30 minuten - of op aanvraag korter of langer Afmetingen benodigde speelruimte (h x b x d): min. 2.00 x 5.00 x 2.00 meter Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit. Prijs: 300 Euro all-in.