UitZicht

UitZicht is een vrolijk verhaal over een schaap op zoek naar huis.

En het is het verhaal over een herder op zoek naar zijn schaap.

Gericht op kinderen van basisschoolleeftijd wordt het stuk door alle leeftijden gewaardeerd.

De prachtige poppen in combinatie met schitterende decors, wonderlijke trucage en een meeslepend verhaal maken elke voorstelling tot een onvergetelijke gebeurtenis voor jong en oud.

Uitzicht speciaal! UitZicht is een voorstelling waar gemakkelijk de aandacht op dat ene speciale gericht kan worden.  Wat denkt u van UitZicht op Pasen/Pesach, waarbij herder en schaap elkaar ontmoeten op de plek waar het oude voorbij is gegaan en het nieuwe is gekomen? Of  UitZicht op Pinksteren/Wekenfeest waarbij ze elkaar ontmoeten op de feestdatum dat God zijn woorden in steen en in harten schreef! Of  UitZicht op Kerst/Loofhutten, waarbij herder en schaap elkaar onder de sterrenhemel van Israël ontmoeten. Dit blijft UitZicht om van te genieten.                             
Publiek en Praktijk
Publiek: Kinderen 4-12 jaar (basisschool) en iedere enthousiaste persoon ongeacht zijn/haar leeftijd. Ingeval van schoolvoorstellingen evt. kinderen gesplitst in groepen 1-4 en groepen 5-8.
Zaal: Een verduisterbare ruimte is wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk.
Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard).
Podium en stoelen: Bij voorkeur benaderbaar speelvlak, dus evt. podium idealiter niet te hoog (70cm. bijv.). Bij voorkeur een middenpad tussen de stoelen naar voeren toe.
Opbouwtijd: Afhankelijk van de locatie en programma 90-120 minuten
Duur: 65 minuten of op aanvraag korter
Afmetingen: benodigde speelruimte (h x b x d) minimaal 2.80 x 1.80 x 2.20 meter
Prijs: 400 Euro all-in.
Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit.