Uitzicht

UitZicht is een vrolijk verhaal over een schaap op zoek naar huis. En het is het verhaal over een herder op zoek naar zijn schaap. Gericht op kinderen van basisschoolleeftijd wordt het stuk door alle leeftijden gewaardeerd.
Lees meer

Geen Probleem!

Geen Probleem is het verhaal van de zoon van de tuinman die na lange tijd terugkomt. Hij heeft de tuin geërfd en komt om een show te geven met de bewoners.
Hebben ze geoefend toen hij er niet was?
Gebruik je talenten en wees erbij. Want alles wordt nieuw, geen probleem!
Meer

Waar het om draait

Er liggen nieuwe avonturen in de vitrine van de avonturenwinkel.  Elk van de avonturen heeft betrekking op een zintuig.  Zelfs het zesde zintuig komt voorbij: het hart, want daarmee kun je vertrouwen! De moraal van het verhaal? God maakt kapotte harten weer heel. Hem kun je vertrouwen.  
Meer

Daar gaan we voor!

Er komt een avonturenwinkel in het centrum, speciaal voor jongens en meiden die lachen om gevaar! Er wordt een winkel gebouwd, er wordt personeel geselecteerd en het winnende lot wordt getrokken. De hoofdprijs is een cheque voor een gratis avonturenreis, voor het hele gezin! Wie gaat er voor?! 
Meer

Dat Treft!

''Dat Treft' is een unieke en vermakelijke voorstelling over samengaan. Ga er maar aanstaan: de één gaat voor blaaswerk van hout en de ander voor slagwerk van ijzer. Het doel is helder: mobiliseren waar muziek in zit, voor de Koning. Maar linksom of rechtsom, dat is de vraag. Want dwars door alles heen speelt er heel wat mee.
Meer

Herdes en schaapjes

Herders & Schaapjes is een vrolijk, vriendelijk en feestelijk gebeuren! Het is een voorstelling voor peuters en kleuters met poppenkast, meespeel theater, voorlezen, liedjes met bewegingen en... voor kinderen (en wie weet ook volwassenen) een schaapje dat ze tijdens de voorstelling vast mogen houden. Herhaling, rijm en de muziek met klokkenspel en Array Mbira maken het heerlijk om mee te doen en het geheel intens te beleven.
Meer

 

Jan Klaassen

 Jan Klaassen en Katrijn beleven altijd wat.  En iedereen weet dat ze heel veel van elkaar houden, want dat is ook zo. En dat ze hele leuke grappen vertellen, want dat is ook zo. En dat ze veel van dieren houden, want dat is ook zo. En dat ze zich altijd heel netjes gedragen als er kinderen in het publiek zijn.. 
Meer
 

Het mooie jonge zwaantje

Het Mooie Jonge Zwaantje is het beroemde verhaal van  Hans Christian Andersen; 'Het Lelijke Jonge Eendje'. In deze voorstelling komt het verhaal als een gedicht. Het geheel wordt omlijst met prachtige filmische muziek.
Meer

Veilig is dat ik kijk

Verkeersbord of stoplicht kapot? Bar en Sar zorgen met de kluskar voor veilig verkeer!  
Meer