Stemmen tellen

Met 250 mensen tegelijk stemmen?!

Jazeker. En u heeft geen smartphones of internetverbinding nodig. Iedereen weet zich gehoord en iedereen kan meedoen!

Ideaal bij:  

- Een (Jubileum!)Quiz! Het gaat er niet om wie wint, maar om iedereen interactief bij het onderwerp te betrekken. Aandacht (en humor!) gegarandeerd!

- Een bijeenkomst of vergadering waarin meningen gepeild worden of anderszins gestemd wordt. Makkelijk ook om stemmen te tellen bij verkiezingen!

 

Hoe het werkt?

1. U geeft de vragen en de mogelijke antwoorden van tevoren aan en zet die in de presentatie-software. Hiervoor kunt u kosteloos IVS Professional* downloaden:  Of u downloadt IVS Powerpoint. 

2. Wij controleren het resultaat en zorgen dat we er zeker van zijn dat het werkt. Ingeval u de presentatie 'gewoon' in Powerpoint hebt gezet dan kunnen wij dat omzetten naar IVS-powerpoint.

3. We komen met het stemsysteem, beeld en geluid naar uw locatie en bedienen het systeem terwijl u de vragen behandelt. 

*Alle stemmen kunnen al dan niet anoniem en al dan niet gewogen geteld worden. En de resultaten kunnen worden opgeslagen indien gewenst. 

Extra's

Wilt u dat wij uw vragen in de presentatie zetten, dan kan dat ook. U geeft ze dan minstens een week van tevoren door. Een derde optie is dat wij de inhoud ook inrichten.

Wilt u meer dan 250 stemkastjes, dan kan dat tegen meerprijs ook geregeld worden. Uiteraard is stemmen met minder dan 250 stemkastjes eveneens mogelijk.

Het systeem is goed in te zetten tijdens een onderzoek waar ervaringen of meningen gepeild worden. Of wat denk u van gebruik tijdens een gezinsdienst bijvoorbeeld?! Omdat de gegeven antwoorden direct in beeld (kunnen) verschijnen, heeft iedereen ook een idee van de verdeling van de antwoorden over de gehele groep

Wilt u alleen het stemsysteem huren? Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.