Het mooie jonge zwaantje

Weet je wie bijzonder is bij ons in de zaal? Kijk nog maar eens goed in het rond. Ieder is uniek en heeft een eigen verhaal. Jij bent bijzonder. Ik ben bijzonder, dus.... We zijn het allemaal!
Het Mooie Jonge Zwaantje is het beroemde verhaal van  Hans Christian Andersen; 'Het Lelijke Jonge Eendje'. In deze voorstelling komt het verhaal als een gedicht. Het geheel wordt omlijst met prachtige filmische muziek. En de moraal van het verhaal; jij bent bijzonder, ik ben bijzonder, dus... We zijn het allemaal!
Publiek en praktijk Publiek: Kinderen 3-9 jaar en verder ieder enthousiast publiek ongeacht samenstelling. Het verhaal is kort en bekend en daardoor aantrekkelijk voor mensen van elke leeftijd! Zaal: Een verduisterbare ruimte is niet noodzakelijk, maar is meestal wel mooier. Licht & geluid: Ons theater beschikt over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wij hebben minimaal één vrije groep/stopcontact nodig (220 V/16A geaard). Podium en stoelen:  Bij voorkeur speelvlak op grondniveau. Opbouwtijd: 30-45 minuten Duur: 10 minuten  Afmetingen: benodigde speelruimte (h x b x d) min. 2.00 x 2.50 x 1.50 meter Betalingswijze: Na de voorstelling mailen of overhandigen wij een rekening. Hoe en wanneer die binnen de betalingstermijn wordt voldaan maakt ons niet uit. Prijs: 300 all-in. Meerdere keren in hetzelfde dagdeel op dezelfde locatie: Eur 400,-